Package

Hämta ut paket igår!
Klickade hem lite motivation från Gymgrossisten som kom hem igår. Det blev ett par tights, ett luftigt snyggt linne och 3 stycken sportBHar. Vid provning kändes alla väldigt sköna och passformen var bra. HERS BH satt helt klart bäst, den var mest tight och höll ihop bysten bäst. Klicka på länkarna under collaget för att kunna köpa hem någon underbar motivation åt er själv. Nu laddar vi om för att börja träna igen då. Imorgon söndag tänkte jag köra första passet då dagen varit fullsmockad med saker. SportBHn från Gymgrossisten blev det två utav då den var snygg. Idag blev det träning och ridning och en stalldag från morgon till kväll.
 
 
 

Jobbvecka med kvällsjobb

Min sista jobbvecka, sitter nu och käkar ur matlådan. Det är kvällsvecka vilket betyder att jag jobbar 13.50-23.50 och på torsdag 23.50 blir det helg. Men i mitt fall jobbar jag inte något mer så det blir även min sista dag, blandade känslor men det positiva väger över det negativa och jag ser fram emot pluggstarten på måndag. Även hunnit med en del idag, ringt så jag har nu vikjobb lite extra både dag, kväll och natt när jag kan och har ork och tid mellan skoldagarna. Fått paket från ellos idag förresten så nu kan jag rensa ur bh-lådan och slänga alla trasiga.

Life

Livet med en söndag i soffan.
Livet har spenderats på soffan idag med smärtstillande, en vetevärmare, filt och i fosterställning nästan hela dagen. Mensvärken har varit och knackat på för att leva livet idag. Tur var väl det att den kom idag och inte imorgon när jobbet åter kallar, eller igår då vi var bjudna på mat hos svärföräldrarna. Idag var mina enda planer att motionera hästarna, de fick istället en extra vilodag. Men sen fick ju njuta av trevlig sällskap av katten istället.
Men jag gjorde även en sak som blev till nytta, en investering för framtiden. När jag ändå ska hoppa på pluggandet igen och läsa så tänkte jag att jag ska gymma så idag när jag var ner till stallet och kollade till hästarna skrev jag upp mig på gymmet. Så goodbye otränat liv och hej och give it a try med att få ett liv med träning. Hoppas kunna komma igång ordentligt igen efter slarvigt sista halvår. Sen att min svärmor utmana att vi måste springa tjejmilen gör väl att det är dags och sätta igång. Men med det blir det ny investering till, en extra sportBH kan vara bra då jag har lite dåligt med dessa på lager hemma. 
 
RSS 2.0