Johhny Bulls

Äntligen!
Äntligen beställt hem ett par Johhny Bulls som jag suktat efter ett tag. Tidigare köpt blusen här nedan och tror det kommer bli en snygg match och kombo till härliga sommardagar. Ni har väl samma väder som jag hoppas jag? Solen skiner och det är ca 14-15 grader ute, solen värmer och man är bara helt underbart glad. Mycket tack vare vädret. Nu väntar jag bara på ett ellospaket ska landa här hemma så jag kkan få prova och njuta av mitt senaste tillskott.
 

Sarah Jessica Parker on Ellos!

 
 
 
Parker hos Ellos.
Googla runt lite och hamnade på olika sidor som Nelly, Boozt, Ellos och så vidare. Ville hitta lite nyheter, inspiration och snygga stilar för våren och sommaren. Då hittade jag en riktigt rolig sak, Sarah Jessica Parker har nu ett sammarbete med ellos. Se bara på bilden vilken basic men så härlig klädsel. Jag vet inte om jag är stort fan av någon alls men är det klädstil jag gillar så är det Sarahs och även hennes karaktär Carrie i Sex and the city är snygg. Sen om det passar mig är ju en annan femma. Oftast fastnar jag lite hos dessa basickläder, enkla, simpla men så snygga, Se bara denna kombo av en off shoulder-topp, slimfit jeans och en blå parkas till ett par snygga skor. Tyckte det var bra gjort av ellos och få ett sammarbete med henne så man kan hämta lite inspiration. Handlar mest på ellos eller Boozt.com när jag handlar kläder. Här nedan ser ni mina favoriter från kollektionen med inspiration av Parkers stil. Åtminstonde halva listan kommer nog finnas i min garderob innan årets slut.
 
 
 
 
 
 
 

Back in business!

Går vi åt rätt håll?
Haft en kämpig vecka som innehöll många tårar, flera svettdroppar och massa jävlar anamma för att hålla gnista och motivation vid liv. Började förra veckan med ganska mycket tårar i menssmärtor. Visste inte var jag skulle ta vägen och fick gå hem från jobbet. Sen efter det leva på smärtstillande 4 dagar till har gjort att man började tappa massor av motivation och gnista, men jag bet ihop. Tog med mig min lilla dam på hoppträning tisdagen, sen hoppträning hemma onsdag. Även ridit Hera på hoppträning i tisdags men även lite hoppning igår. Ja i hästlivet saknade jag motivation men kämpade mig igenom trots lite smärta och livet med tabletter i 5 dagar. Idag kom det en boost, det känns bara rätt och att jag går framåt! Ibland är dom där hästarna bara helt enkelt den bästa medicinen. Tänk att man varje månad ska få leva med detta, går inte. Tappar allt, suget för bloggen, suget för vardagen, suget för livet.
 
RSS 2.0