2016

Mitt 2016.
Nu är det nya året här och det här är vad jag tänkt över hur mitt 2016 ska bli.
Bloggen kommer fortsätta på inredning och renvoveringsspåret men jag kommer för att hålla igång skriva mer och mer om min vardag. Jag skriver lite idag om min vardag redan men känns så tomt när den inte kommer igång och får den där hemma-känslan i bloggen. Sen ska jag faktiskt erkänna att renoveringen har legat lite nere och då även lite av inredningen. Där kommer jag även lägga lite mer i inspirationen, inspirera till snygga dukningar, pyssla ihop små inredningsdetaljer istället för att bara köpa. Tro mig idéerna flödar och tror jag ska släppa loss dom lite mer under 2016 än vad jag gjort 2015. Sen kan det hända ett och ett annat kommande år. Den som lever får se.
 
Vad har vi kommit fram till då?
- Mer pyssel och egengjorda inredningsdetaljer, även görom och gör snyggt av loppisfynd och fynd man gör hemma i förrådet.
- Mer om mitt liv och min vardag utanför ramarna av inredning och renovering. Har ju även en travhäst som tar lite tid av min vardag och att jag tränar en del.
- Sen har jag lovat mig själv att börja göra det som får mig att slappna av, utom hästarna, att baka. Bakade jämt när jag var mindre och inte hade så mycket att göra. Mer cookies till folket.
- Mer inspiration i form av sådant jag hittar på nätet, men även egna saker som fina middagsdukningar
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0