Häst, jobb och plugg

Vart är jag?
Denna vecka är liksom kaos. Plugg med prov och inlämningsuppgift, jobbar 100% och har en häst som ska starta hoppning (Pay'nJump) 30 april så tränar 2 dagar/veckan för tillfället med bara hoppning, sen tillkommer träningarna alla övriga dagar också. Så ska man fixa fint här hemma, nej imorgon får jag lämna in den där förbaskade uppgiften, åka på hoppträningen, sätta mig ner och pusta. Lördag har jag 1 måste, hovslagaren kommer, annars så blir det göra allt som dyker upp. Vilket tanken är att prova baka bröd, medan jag säkert vill sova och kommer hamna i städtagen. Nähä dags att sova så man orkar med helgen. Gonatt på er!

Fynda

Grönt är skönt.
Våren är här, blommorna är påväg och jag känner att det finns hopp om sommar och sommarvärmen. Varit nästan sommar igår och regnet som skulle komma idag har flyttats fram någon timme. Så att sitta och titta ut genom fönstret blev jag inspirerad. Inspirerad att även klicka hem några vill ha saker från Ellos.
För mig blev det en korg i guld som jag ska ha mina lysande bollar i och sen en tröja att ha i sommar till shorts och linne. Perfekt!
 
 
Vill du också ha rabatt? Klicka in på länken nedan och ange erbjudandekod 335403 så får du 30% på dyraste varan om ordern överstiger 200kr efter avdragen rabatt. Fynda på!

Sommarvärme?

19, nästan 20 grader varmt ute.
Smärtan håller i sig, vill inte riktigt släppa taget, men jag känner jag är på gång att klara mig. Gått ner till de mellanstarka tabletterna och de fungerar någorlunda. Kan röra mig lite utan att behöva känna att tårarna kommer. Värmen har kommit, för dagen men förhoppningsvis även för resten av veckan. Solen skiner och jag ska snart försöka ta mig ner till stallet. Hästen ska äntligen få ta av sig sitt bandage och jag hoppas att vi snart kan börja komma igång igen. En spark som blev så olycklig att vi fått klara oss stillastående sen påskhelgen. Sen blir det nog sätta sig och kika på när de andra hoppar. Min sambo jobbade kväll så fick bli frukost på altanen med honom och njuta av värmen så gott det gick, innan jag fick inte soffan och fosterställning ett tag.
 
RSS 2.0