Länge sedan

Kortfattad historia om min vecka borta.
Lite mer än 1 vecka har jag skuppit bloggen. Anledningen är att jag har inte hunnit med allt som hänt i livet att jag själv fick en kollaps. Det hände för mycket saker på så himla kort tid att jag inte hann med, kroppen sa ifrån. Så behövde lugna mig, samtidigt som jag var själv hemma då allt hände. Bestämde mig för att inte blogga, eller vara på nätet och så överhuvudtaget. Men från och med ikväll känner jag mig redo för en kickoff, livet fortsätter och jag mår nu bättre än på länge. Känner mig redo och färdig för att fortsätta hemma. Ett fönster till sovrummet byttes ut i helgen och nyligen klickat hem en matta till köksbordet och lite julsaker. Längtar så till slutet av november då man får börja plocka fram lite smått till julen...
 

Fredagen

Resultatet av en veckas jobb...
En vecka av jobb efter mitt vanliga jobb och motion av häst gav senare kvällar och lite jobb och slit. Först riva ut allt och måla vägg samt byrån. Sen vidare till att platsbygga så jag fick en enda stor bänk samt ett hyllplan. Sen skulle det målas också och allt skulle upp igen, såsom hyllor och krokar. Men på ett annat vis denna gång så jag inte förlorade känslan av att det känns större än det var. Är så synd jag glömde ta förebilder men blev så spontant och bara slog mig sådär på måndagen på jobbet.
Men efter allt arbete fick jag en glad sambo och kolla in ni också hur det blev, skåpet var brunt innan, och bänkats var som ett u intill väggen med fönstret och massor av krokar överallt, mer än nu, och sen var det mer hyllor och saker låg helt i kaos. Tänk vad lite omfixering kan hjälpa.
 
 

Dagens 2 bilder.

Dag 4, sista innan det är över.
Nu till de sista två bilderna innan väntan är över av vad jag gjort denna vecka.
Men nu till dagens 2 bilder...RSS 2.0