Hejsan

Upp och sen ner, upp och sen ner igen.
Ja mitt liv har varit upp och sen ner, hela tiden. Var hemma under en vecka och saknade så mycket, kändes som jag inte han med så mycket som jag ville. Efteråt har det varit upp och ner och ingenting har hänt hemma. Mår dåligt för jag inte gör något men samtidigt så är jag slut i kroppen att jag inte vet hur jag orkar. Tror jag haft det lågt ett tag. Men nu känner jag mig frisk och bättre, inte trött så jag står och håller på och dö eller något, nja gjorde väl inte så förut men ville bara sova. Nu är det mer energi och go i kropp och huvud.


Hemkommen

Hemkommen från skogen och jaktstugan, med lingon i väskan
Täckningen borta och härliga dagar ute i skogen där jag plockade kantareller och bjöd mamma och dom på. Skjutit lite på lerduvor och pappfigurer, med trötta armar från jobbet så var det inte värst skönt och gick sådär. Men en hel vecka ute i strålande sol på passet njöt jag, lite älg fick jag se men blev inget skjuta av. Innan hemresan drog jag ut i skogen igen med bärplockaren i högsta hugg och tog vara på de sista lingonen innan de blir för övermogna att plocka. Fick med mig ca 2 liter snabbt sprunget och kokade lite sylt. Blev lite mer än 1,5L sylt så nu klarar jag mig gott och väl. Lingonsylt är något man måste ha hemgjort, klarar mig knappt utan hemgjord sylt. Köpte duger men är man uppväxt med hemgjord sylt så då är det hemgjord sylt som gäller. Nästa år får det bli att plocka lite multer (hjortron). Är nästan ett måste på min lista för 2016. 
20 år men 65 i huvudet haha! Haade!
 
 
 
 

För livet - Mot Cancern

För livet mot cancern.
Min morfar gick bort i cancer, prostatacancer. Nu ville jag köpa ett armband för att stödja prostatacancerförbundet men, Rosa Bandet och Bröstcancer ser man överallt, men Prostatacancern?
Jag ville alltså köpa ett armband för att stödja blå bandet, prostatacancerförbundet, men hittade inget mer än någon pins eller reflex. Så har bestämt att börja tillverka smycken där överskottet går till prostatacancerförbundet. Så material beställdes hem idag och börjar lite lugnt med 2 stycken olika modeller av pärlarmband, sitter även och spånar på ett armband som kommer komma att passa män mer också, eller de som inte vill ha pärlarmband. Allt överskott går till prostatacancerförbundet och till och med 2 juni 2017 hoppas jag att detta projekt har bidragit med 15 000kr till prostatacancerförbundet.

Wish me luck!

RSS 2.0