Laddar batterierna

Idag är jag på G, laddar batterierna och hittar motivationen!
Igår var jag nere, regnet öste ner och jag preparerade för att jobba 14-21. Åkte runt till lite elföretag och lämnade CV innan och knapra tabletter för min mensvärk. 
Idag är en ny dag, ingen mensvärk känner jag till ännu. Den har nog gått över. Solen skiner och jag fixar lite hemma så som hänger tvätt, städar av och ja, sådant man får lov att göra lite hemma ibland sådär. Laddar för att gå en promenad snart innan det blir laga mat. Fick även hem mitt paket från Sportamore.se, ett par tights från Nike som jag måste testa. Sovmorgonen hade jag också till halv tio faktiskt! Yberskönt men ovant att sova så länge tyckte jag, men man ska väl unna sig lite och inte bara köra på utan att tänka på sig själv och göra slut på kroppen.
 
 
 

Nu blir det bättre

Dagen med stort D.
Idag kan man kalla dagen vid stort D, stor D som i Down. Jag började jobba 7 imorse supertrött, vad mer kunde gå fel? Jo detta pissväder med regn en hel dag. Slutade klockan 11 för att sedan börja halv fem igen. Vad händer om inte att jag börjar känna värken i magen komma. Veckan med stort rött L är här. Träningen på brandstation blev lite inställd för åt mat och sen kände jag att jag knappt kunde gå. Värken var så stark att fosterställningen var min position. Knapra lite smärttabletter och är nu på jobbet. Till halv tio sen hem för lite sömn. Smärtan känns men vad gör jag? Lite mensvärk ska inte stoppa mig från att jobba, man behöver jobba.
Men katten mådde iallafall som en kung när matte sluta ligga i fosterställning.


Klockan går men njut av tiden

Ni glömmer väl inte?
Dax att ställa fram klockan. En timme mindre att sova inatt, en timme mindre som om inte jag redan vore för trött för att orka en timme mindre. Jobba nog lite mer än vad jag orkade idag. Verkade så lekande lätt och att det inte skulle bli så slitsamt som jag kände sista timmen. Med krafterna slut fick jag stappla hem där sambon bjöd på en räkmacka innan jag nu ska inta sängen. Det står klockan är 21.44 men jag skull säga 22.44 haha ni fattar kanske varför?
Jag får iallafall njuta av det fina vädret och fantastiska skog och utsikt jag åkt i idag på jobbet i bilen.


RSS 2.0