Helg utan nät

Skönt att koppla av och koppla ur.
Har ni tänkt på hur det ibland är skönt att bara koppla av och koppla ur internet? Gjorde jag i helgen när jag var hemma. Det blev härliga dagar i skogen där det blev både blåa händer och guldfynd. Hälsa på mor och sen fick med mig ett femårigt varmblodssto hem. 2 liter blåbär och ca 5 liter kantareller. Blåbären började bli övermogen men nu hoppas vi lingonen håller sig till jag kommer nästa gång. Så nu är det fryst och har idag även hunnit plantera om i krukan och ersatt sommarblomman med lite Ljung tillsammans med min murgröna. En bättre bild kommer när bättre ljus finns.

Kl 2250

En kaffe 22.50.
Packar och packar, donar och fixar. Tror inte jag åkt så mycket bil fram och tillbaka idag. Så slänger i mig en Latte såhär på kvällen och fortsätter packa innan jag ska sova. Upp och jobba sen lasta häst. Lång resa imorgon blir.


Månadshandlade

Västervik efter jobbet.
Det blev som vanligt efter löning en tur till Västervik för att månadshandla lite basvaror och fylla på lite i frys och så. Sen skulle sambon även ha lite saker på biltema och lite härlig som jag är springer jag som alltid in på Blomsterlandet bredvid. Älskar ju blommor och grönt. Krukväxtnäring och lite uteblommor blev det med hem. Sen såklart färg till förrådet blev det att köpa innan den stora repan på Maxi var kommen. Där råkade bara en Tassimo-maskin glida med i kundvagnen. Sambon hade alltid velat ha en och sen när den kostade 499kr och fick tre valfria paket Tassimo med på köpet fick den bli med. Min sambo kommer bli såå glad och han är värd denna dryckesmaskin då han gör så himla mycket för mig i just detta nu. Nu blir det sängen för imorgon blir det jobb, packning och lite måla och plantering innan jag sussar kudden. Bilder kommer även dyka upp på det som jag köpte på Jotex och Ellos.
 
 
Fick ju lov att prova så blev en choklad på kvällskvisten.RSS 2.0