Hästen har fått skor!

Solen!!
Hästen fick skor imorse, hem kom jag och började sitta med lite papper. Måste göras även om solen skiner så fint ute, därför blev det balkonghäng och att sitta därute lite. Tror jag börjar få rätsida på lite och när man kikar in i köket så ser man hur tapeten blir mer och mer fulländad. Jag blir så glad att något händer och hur snyggt det blir i vårat kök. Det blir modernare kök men vill ändå behålla det lilla gamla som ni vet. Men nä usch vad jag längtar tills jag får in med detaljerna och börja fixa och dona. Är nog litet inredningsfreak eller? haha jag älskar att pyssla, forma och fånga saker med ögat så det blir mysig och fint :)
Det är det som är roligt med träna häst, att sitta och trimma, jobba och pilla tills allt lossnar och vi sitter och gör den där perfekta hoppet över hindret eller sidrörelsen.
 
 

Jobb med flygande Jakob

Flygande Jakob, mumma!
Igår fick sambons lillasyster rida Ina då jag var lite dålig, idag får hon stå och imorgon bara lite skritt. Känner hon börjar bli öm i fötterna och på måndag kommer dojjorna och slås på. Som jag väntat!
Idag jobbar jag delat, halleluja! Eller det är ganska så jobbigt, men man får göra det bästa av situationen. KAIS Mora tig SM guld i innebandy damer och samtidigt som jag följde detta lagade jag mat, flygande Jakob och ris, trädgården har också fått sig ett litet lyft. Wish me luck för tomatplantor och gurkaplanta har blivit satt i kruka nu för förodling. Hoppas på jag lyckas! Även Doroteablomma fick sig en kruka till sin förodling. Känner hur inspirerad man blir när man hållit på och planterat. Längtar till värmen är nog så man kan plantera i krukor. Sen undrar jag en sak. Kan inte någon kolla upp min hjärna för hur gammal känns det som jag är? Inte 20 iallafall... Haha....


Lite inspo

Här är lite grejer med VILL HA-faktor.
Dessa grejer skriker på mig och dessa grejer inviger stor vill ha faktor i mitt hem. Alla samtliga saker är hittade på ELLOS.SE
 
RSS 2.0