Ledig morgon, mycket att göra

God Morgon alla!
Sitter och äter lite gofrukost och ska snart ut i bilen och mot västervik. Det blir handla lite mat, köpa allt som behövs till katten, fixa lite på biltema åt sambon, kolla efter nya skor på stadium då de jag skicka iväg på Nelly inte kändes sköna och passande och sen bär det hem. Det blir plocka ur bilen och ner i förråd med alla hästsaker, även fota och lägga ut på köp & sälj. Sen bliver det göra mat men tänkte mig något lätt som tacopaj så gott och så lätt. Käka innan man städar lite och sen drar till stallet, Viola ikväll om det blir som det blev sagt... Kanske ska baka någon kaka också och ta med. Mumma! Men nu ska jag njuta av min frukost! See yaa!! :)
 
 

Dalarna

En helg hemma i Dalarna.
Japp en hel helg i Dalarna och i det ställe alla telefonföretag glömde så fanns det inte täckning eller hastighet nog att skriva ett blogginlägg. Men tänkte sammanfatta helgen i lite kort. Vi drog lite kabel, satt in tak och dona där jag och Stoffe ska bo under älgjakten. Det blev istort sett klart, bara några småsaker kvar som inte tar några tider heller att göra. Jaga även lite räv men utan resultat. Var dött i skogen. Sen råkade vi bara bestämma att om två veckor flyttar en kattunge hem. Hade ju fått fyra kattungar sen fanns det en liten, så liten från dom andra som var så söt. Stoffe blev nog lite kär i den också då det var han som förde på tal och sa att ville jag ha en så tog vi den. Sagt och gjort nu om två veckor får vi hem gullungen. Var iväg och kollade på Cattis föl också, så söt!! Han ska nog heta StjärnTrulls C.F. om hon får det godkänt. Riktigt pussigt bebismys för mig i helgen blev det. :)
 
 
 

Kålpudding, jobb & frusen dalkulla

Gjort kålpudding för första gången!
Japp första gången jag gjorde kålpudding men tycker det är jättegott. Extrapris på vitkål gjorde att det kom upp i tankarna och fick mig att prova. Nervös och följde en kokbok till punkt och pricka lyckades jag få ihop en tillslut. Jättegod blev den trots att en del av kålet inte var helt klart, utan lite knaprigt. Ja då vet man det till nästa gång men kul att det gick så himla bra. Kan att bara jag vill, men gillar att göra mer rätter jag hittar på än sådana vanliga då man vill det ska smaka som när farmor eller mamma gjorde det. Men gott och mätt och belåten gick jag till jobbet. Pissväder som ska regna hela eftermiddag och kväll så man blev att lite frusen. Ja en tekopp och en smörgås blev det hemma innan jag nu krupit ner i sängen under täcket plus en filt som fick följa med dit. Skönt. Också fått hem sim och igång min Iphone 5s, en space grey och supernöjd. Blev klicka hem ett skal så jag kan hålla han lite mer skyddad och få lite längre hållbarhet. Nu ska min telefon hålla!
 
 
 
RSS 2.0