Absolute Amazing

Helg nu och jag har fina betyg att se fram emot till studenten.
Kan du börja helgen bättre med att veta du har fina  betyg i en del ämnen, de du fått reda på? Nej jag tror inte det. Känns helt otroligt skönt och är en glad tjej som nu tar helg. I helgen vankas också broders konfirmation och lite förberedande packning då jag på tisdag besiktar en bil, plockar stygn och drar hem för att packa. Onsdag blir det rida häst samt dra vidare hem till Överum :) Från Linköping får jag även med mig sällskap, lite skönt med sällskap sista 7 milen :)
 
Ha det härligt gott och för mitt härliga humör ger jag er en fin bild från paddlingen på västkusten med de som gått Idrott & Hälsa 2. Så härlig vecka, första skolveckan i trean :)
 

Bli frisk & börja träna

Dax & bli frisk nu så jag kan börja träna. Huvudvärken har då börjat släppt men känner mig totalslut och vill bara sova. Orkelös och orkar inget. Men när jag ligger still vill jag bara upp och röra mig, det är då huvudet slår till igen. Men mitt i allt elände har jag antagit mig att i september vara med och köra tjejmilen. Så blir väl att efter denna långa upp och ned gång med sjukdom börja med powerwalk och se till att få tillbaka lite kondition att jogga. För bestämt att jag ska iallafall jogga så mycket av det jag kan. :) 
Hope I get better and wish me luck! ♡
 
 

Huvudvärk from Hell

Varför just du just nu. Ända sedan jag hem kom vid runt ett igår har jag legat med huvudvärk. Då är det inte det här lugna nej,  så fort du rör huvudet får du nästan tårar. Huvudvärk from Hell alltså. Ligger fortfarande i det och är så rastlös för vill göra något men klarar eller orkar inte. Samtidigt tycker vädret det är kul att steka på så man känner lite extra av den. Nej nu får du ta och sluta lilla kära huvud, annars kan jag mer än gärna säga upp vänskapen med dig för just nu hatar jag dig enormt. Det blir väl och ligga still och inget göra idag också. Usch så jobbigt och tråkigt. 
 
 
RSS 2.0