En dalkulla som inte är bra på blogga

Haha ja ingen bra bloggare iallafall.
Bloggar väldigt dåligt men nu är jag nyinflyttad och blivit sambo, hunnit jobba 2 dagar och börjar komma igång med livet från flytten. Trivs som fisken i vattnet och underbar sambo, ett bra tillsvidare jobb och börjat komma igång med träningen. I söndags var jag något glad då jag följde sambon och sprang på bandet. Joggade ca 3,5km och vila endast 1 gång efter 1km då jag fick lov att stanna och knyta om mina nya skor, knöt för hårt så fick ont. Så var väl kanske inte så mycket vila men ändå :) Avsluta med 10 benböj, 10 situps och och 10 benlyft.
Gav mig ju en riktigt boost och nu är jag på G, I can do it and I will! Ska träna på nu för det blir tjejmilen till hösten och suget efter att bli brandman ökar ju längre min sambo är deltidsbrandman, hahah ja lite weird men ja absolut!!!! Älskar och alltid varit intresserad av yrket dock svårt och ha häst men...
 
 
 
 
 
 

Nätverket har varit nere

Fixat till nätet igen.
Det har varit något fel på nätet så har inte tagit mig ut på nätet sen blev det fel på det ena och det andra. Less man blir men nu är det igång och jag kommer så mycket jag kan försöka blogga närmsta veckorna... Imorgon plockar jag ut övre delen av tandställningen sen är det dags för utspring och mösspåtagning i skolan. Sen är det #BARAFESTENKVAR!!! :)
 
 
 
RSS 2.0