Rubb & Stubb

Skulle skjuta upp grundprov, kula.
Skulle skjuta ett delprov på jägarexamen men vi körde hela skiten med godkända resultat. Så med allt uppskjutet och 1 teori sedan tidigare kan jag stolt säga jag har jägarexamen och kan söka licens, samt jaga utan uppsikt. Känns fördjävla (ursäkta ordvalet) men så himla gött så ni vet inte. Nu kan jag äntligen ta över morfars bössa. Med det firar vi med beställmat från pizzerian, en kebabrulle. Mumma! Jobb 15.45-21.30 då också men nu känns det helt okej med jobb en söndagskväll. :)
 

Kräftskiva - mobilinlägg

Mot kräftskiva då med sambon, hans familj och annat gott folk :) Efter stenhård natt utan sömn samt jobb så kör jag ikväll. Imorgon kl09.00 skjuter jag upp grundproblemet, kula.
 

Tjejmilen #FörHenne

Jag springer #förhenne.
Om 7 dagar står jag där och ska ta mig igenom min första tjejmilen och jag har även skrivit upp mig. Jag tar ställning och är väldigt nöjd. Jag springer tjejmilen och vartenda steg springer jag för henne, hon som gifts bort alldeles för ung.
Känner mig bra duktig och glad, men hoppas ni andra också vill springa för henne :) Nähä dax att jobba vidare, ikväll kräftskiva.
 
 
RSS 2.0